Descripción de la imagen
  •                                   BIOGRAFIA DE LA BANDA

 

 

Valga'm Déu som/somos/are

 

  • Joan Arjona (Veu/guit. acústica)
  • Jordi Fernández (Guitarra elèctrica)
  • Adolfo Vasseur (Baix)

  • Baix i Bateria (En breu us presentem els nous membres del grup)

                                                                                                     

                                                                                                      

 

Grup fundat a l’Hospitalet de Llobregat per Joan Arjona el juliol de 2014 i afincats actualment a Granollers.

L’estil de Valga’m déu és un rock modern, amb tendències Hard i pinzellades Grunge i un marcat segell pop-rocker però amb un estil propi i amb molta personalitat.

El grup està format per :

Joan Arjona, és el cantant i principal compositor i lletrista de les cançons del grup. Es recolza també de la seva guitarra acústica quan es necessari. La seva potent veu greu i trencada dóna un clar segell d'identitat a la banda, encara que també les melodies més tendres fan que les cançons tinguin un caire molt melancòlic.

Jordi Fernández,  és el principal guitarra del grup. Músic de conservatori i curtit en diferents i variats estils com el jazz, blues, rock o metal i que aporta al projecte molta varietat d'armonies i també la contundència que defineix el so de Valga'm Déu i sobretot es la peça clau per el desenvolupament dels nous sons i arranjaments guitarrers del grup. La seva gran experiència i coneixements musicals són i seran claus en el desenvolupament i creixement qualitatiu de Valga'm Déu.


Dani Garcia ocupa el lloc de baixista en aquest moments encara que no pertany oficialment a Valga'm Déu.


 
 Un primer EP autoeditat sota el títol EL DIT A LA LLAGA (2015) és el seu debut en estudi,(Aviram Studis) del qual s'han autoeditat 3 videoclips destacant entre d'ells ONZE DEL NOU, un videoclip curtmetratge homenatjant als avantpassats catalans caiguts l'Onze de Setembre de 1714 i dirigit per el primer bateria del grup, en Juanan Arasa, estudiant de cinema i que va dirigir amb maestria aquest videoclip. Cal destacar també a la producció i co-arranjaments musicals de Onze del Nou en Pau Sastre, productor i polifacètic músic català.

RES i VALGA'M DÉU són els altres 2 videoclips estrenats del EP.

NO DEIXARÉ QUE PRENGUIS MAL i A VEGADES tanquen el track list de EL DIT A LA LLAGA, un debut molt interessant amb cançons molt fresques i directes. Molt recomanable ja que es diferencia clarament l'estil Valga'm Déu de l'estil auto-anomenat a Catalunya com a Rock Català.

FANG i MECÀNICA són les dues noves cançons enregistrades per Valga'm Déu i produides per en Mariano Toledano a Akrasonic Studios.

Diversos músics han format part de Valga'm Déu en algún moment del camí en diferents etapes com en Aitor Patxi, Toni Albors, Karlos de la Paz i Sergi Ulldemolins a les guitarres, Jordi Sànchez i Marc Subirachs al baix, Juanan Arasa, Vicenç Maicas i Júlia Martin a la bateria, Isaac Reguera al teclat i Jordi Hatero al Saxo.
Projectes personals musicals d'aquests grans músics han estat incompatibles amb el treball diari de Valga'm Déu.
 
Actualment Valga'm Déu està treballant en el nou material discogràfic i assajant el que seran els primers concerts d'aquest 2017.

Des de els inicis del projecte, Valga'm Déu ha actuat en diversos llocs, tant en acústic com en elèctric. Fins i tot a la presó de 4 camins s'han deixat veure en actes de la setmana cultural per els presos.

Sant Feliu de Llobregat, Auditori de Lleida, Auditori de la Roca del Vallès i diverses sales de concerts de l'Hospitalet, Granollers o Terrassa entre d'ells.

Programes de Tv i Ràdio com CanalBlauTV de Vilanova i la Geltrú amb Ramón Soler al capdavant, o TvHospitalet han donat suport a Valga'm Déu des de els inicis, tant com Ràdio Granollers amb Maria Josep Pérez, Ràdio Tarragona amb Silvia Garcia, Ràdio Sant Vicenç dels Horts amb Antonio Hernández i LAV Ràdio a Montcada amb Francesc Aguilar i Marc Pí.

Ara mateix també conten amb el gran recolzament i suport del Santi Sanctorum de Santi Gamisans de la Veu de Navàs, un magazine radiofònic amb 3 emisions setmanals.

Xus Mas, periodista autodidacta i redactora del blog Parlant de detalls també recolza el projecte des de els inicis

Cal destacar també a Riff-Raff discos amb Pepe Dana al front, emblemàtica botiga de discos de l'Hospitalet que també recolza el projecte des de el minut 1.

Les xarxes socials com Facebook, twitter, Instagram així com YouTube és on Valga'm Déu també es dóna a conèixer

 

Disculpeu els errors gramaticals, som rockers!!

Descripción de la imagen